Menü
Kertészeti és Barkács Kereskedőház

Kedves Látogató!

Kedves Vásárlóink! 2021 januártól üzletünk hétfőnként ZÁRVA tart.
Kedves Vásárlóink!
Aug. 17-től aug. 23-ig üzletünk szabadság miatt ZÁRVA tart
Kedves Vásárlóink!
December 24-től január 8-ig üzletünk ZÁRVA lesz.

Köszöntjük Önt az idén harminc esztendős érdi Amex-Center Kft. Kertészeti és Barkács Kereskedőház Honlapján. Nagy örömünkre szolgál, hogy virtuális látogatást tesz Pest megye egyik legpatinásabb, komplex kereskedelemmel foglalkozó érdi kereskedőházban, amely kertészeti kereskedőház, gazdabolt és barkácsbolt is egyben!

Kereskedőházunkat 1978-ban az Amex-Center Kft. tulajdonosa, Amment Lászlóné alapította. Az elmúlt három évtized során bebizonyosodott: igenis, van jövője a hagyományos kiskereskedelemnek, melynek szellemében kiváló szakmai felkészültséggel, elkötelezettséggel, valamint lelkiismeretes vevőorientáltsággal szolgáljuk Önöket.

A 2005-ös évben nagy lépést tettünk: egy európai színvonalú, országos elismertségű, igényesen kialakított, vevőink elégedettségét szolgáló, kellemes környezettel rendelkező kereskedőházat sikerült létrehozni.

Arra törekszünk, hogy az év minden szakában kielégítsük az Önök igényeit, ezért minden negyedévben különleges figyelemmel összeállított szezonális akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Meggyőződésünk, hogy az általunk magasra tett mérce kizárólag ezeknek az értékeknek a megőrzésével tartható fenn, s így válik lehetővé, hogy folyamatosan korrekt áron, vásárlóink legnagyobb megelégedésére értékesíthessük árucikkeinket.

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük az Önök hosszú-hosszú évek óta kitartó és számunkra nagyrabecsült bizalmát, és arra törekszünk, hogy továbbra is megfeleljünk igényeiknek.

Bízom benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését kereskedőházunk iránt, és személyesen is meggyőződik majd arról, hogy nem csak a virtuális, hanem a "való világban" is mennyi lehetőséget tudunk Önnek nyújtani aktív munkájához, barkácsoláshoz, pihenéshez, kikapcsolódásához vagy problémája megoldásához.
Amment Krisztina
Amment Krisztina
Tulajdonos, ügyvezető igazgató
Amexcenter Makita kisgépek Gardena kertápolás AL-KO fűnyírók
Díjaink, melyekért köszönettel tartozunk vásárlóinknak:
A Gardena Magyarország
2008-ban alapított díja
Gardena díj
Az AL-KO Magyarország Kft. TOP DEALER díját
a 2005-ös évtől kezdődően minden évben sikerült kiérdemelnünk
AL-KO díjak AL-KO díjak